15.10.09

Berlin dag 5

 
Så er det ved at være slut. 4-5 dages storbyferie med børn er passende. De kan ganske enkelt ikke klare mere. Der skal ses en masse både butikker, museer, bygninger o.s.v. og der skal gåes en del – det kan ikke undgås og vores børn synes ikke det er facinerede bare at side på en cafe og betragte livet i ret meget længere tid end det tager at spise en kage.
 
Sidste formiddag blev brugt til at endnu en gang at nyde hotellets dejlige morgenbord, og bagefter tog ved på Teknik Museum http://www.berlin.de/orte/museum/technikmuseum/, der er kæmpe stort, men alle tiders sted for børn og barnlige sjæle. Vi nåede langt fra det hele men fik dog bl.a. set skibs-historien fra udhulet træstamme til store supertankere, flyvemaskinernes historie, trykkerikunst og papirfabrikation. Vi fik desværre ikke set Science Center, Lokomotiver, smykkekunst, bryggeriet...og en masse flere ting, men så er der til at besøgt nr. 2 en gang. Vi spiste på museet, og det var traditionel kost der var rigtig god – Currywurst mit pommes, men betjeningen lod en del tilbage at ønske.
 
Vi kørte fra Berlin kl. 15 og der var tæt trafik hele vejen ud ad Berlin og faktiske igennem hele Tyskland. Vi var hjemme kl. 22, så ret meget under 7 timer skal man ikke regne med.


Ingen kommentarer: