12.10.09

Berlin dag 3

Berlin dag 3
 
Det var temmelig koldt, blæsende og regnfuldt, så turen i Berliner Zoo blev udskudt http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/zoologischer-garten/
 
Istedet valgt vi at shoppe. Vi kørte med U-bahn ind til KaDeWe (kæmpe stort stormagasin) http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/kadewe/, og bagefter så vi Gedächtnis-Kirche http://www.berlin.de/orte/museum/kaiser-wilhelm-gedaechtnis-kirche/, og så ned af Kurfürstendamm http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/kurfuerstendamm/, op derefter op på Savigny Platz, hvor der ligger en stor boghandel og hvor der er en masse hyggelige caféer og spisesteder http://www.buecherbogen.com/savigny.html .
 
Herefter tog vi hjem på hotellet for en eftermiddagspause. Bagefter gik vi ned ad Oranienstrasse for at finde et godt sted at spise. Ifølge "Turen går til Berlin" skulle det være et hyggeligt og lidt alternativt kvarter med masse af specialbutikker og små spisesteder. Jeg ved ikke lige hvor forfatteren har været men nedad Oranienstrasse har han helt tydeligt ikke været – så har det i hvert fald været efter lidt for mange Weissbier for det var den mest døde og øde Østberlin-agtige gade. Hjemme ved Checkpoint Charlie fandt vi på en lille sidegade en helt fantastisk lille italiensk restaurant med fantastisk spaghette Carbonara, pizza, kylling og rødvin.





Ingen kommentarer: